28 Ağustos 2014 Perşembe

2 Broke Girls


Yaz ayının mini dizileri (20 dk lık dizileri böyle adlandırıyorum)  kaldığı yerden devam ediyor benim için. Hergün bir kaç bölümü bitirmeden kepenkleri indirmiyorum. 
Öncelikle söylemeliyim. Çok aşık olunası bir dizi değil, bir iki bölüm ile sizi tamamen bağlayıp meraklandırmaz. Sitcom yani durum komedisi türünde bir dizi. Kahkaha atmıyorsunuz ama eğleniyorsunuz. Bol bol karakterler arası iğnemeleme, akıl ürünü cümleler ile karşılaşıyorsunuz. Devletlere, onların bazı tabular ile bilinen özellikleri üzerinden espriler dönüyor. Ünlülere laf dokunduruluyor, eleştiriliyor.

Dizinin konusu; Max (soldaki) ve Caroline (sağdaki) bir restorant da çalışan 2 garson. Max fakirlik ve acılar üzerine kurulu kötü bir hayat yaşamış fakat mizahını buradan kazanmış bir genç kızımız :) Caroline ise ülkenin sayılı zenginlerinden ve hayatı tamamen konfor içinde geçmiş. Caroline'ın babası kara para ve hırsızlık yüzünden hapse atılınca ve  tüm mal varlıklarına el konulunca, bu restorantta işe başlar ve kalacak yeri de olmadığı için Max'in ev arkadaşı olur. 
Max elinde de görebileceğiniz üzere çok lezzetli olduklarını düşündüğüm ve ağzımın suyunu akıtan cupcakeler yapmaktadır. Carolina bunu bir iş fırsatına dönüştürmeye karar verir ve Max'i ikna eder. 
Şimdi tek hedefleri kazandıkları tüm paraları biriktirerek bir cupcake dükkanı açmaktır. Böylece başlarından geçen maceraları izliyoruz. Her bölümün sonunda ne kadar para biriktirdiklerini trink şeklinde göstermektedir. :) 
İzlemesi zevkli bir dizi. 

2 yorum :

  1. Çok duydum bir çok blogger arkadaş izliyor sanırım :) eğlenceli gibi duruyor ama bildiğin gibi ben bilim kurgucuyum :***

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin için kesinlikle bununla ilgili bir yazı yazacağım. :)

      Sil